Cum cumpar

1. Comandă online urmând paşii de mai jos

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi butonul Adaugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumparaturi, unde aveţi optiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adaugă alte produse în coş, apăsaţi butonul Continuă cumpărăturile.

 

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai intâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresă pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite sa trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. Dupa ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

 

2. Comandă telefonică la numărul de telefon: 0745 128 395.