TehnoclimaService S.R.L. – Soluția pentru Controlul Temperaturii

TehnoclimaService S.R.L. este o societate comercială cu răspundere limitată fondată în 2008 în Cluj-Napoca. Scopul principal al companiei este comercializarea, montajul și service-ul agregatelor frigorifice auto, sistemelor de climatizare auto și echipamentelor frigorifice complete. De asemenea, firma noastră comercializează și sisteme de încălzire staționară Webasto și Eberspacher, piese de schimb și accesorii.

TEHNOCLIMA SERVICE este o companie specializată în lucrări de montaj, instalare, punere în funcțiune, service în garanție și post-garanție a echipamentelor frigorifice, de climatizare și a instalațiilor de încălzire staționară auto. Compania noastră are experiență în domeniu și poate aduce soluții eficiente pentru controlul temperaturii (refrigerare sau congelare). Instalațiile noastre sunt concepute pentru orice fel de solicitare. Datorită relațiilor de colaborare cu partenerii noștri, atât din țară, cât și din străinătate, putem asigura, în orice moment, piesele de schimb necesare.

Pe partea de SERVICE, oferim servicii pentru:

Firmelor de transport, care au în dotare sau au nevoie de instalații suplimentare de încălzire (ex. Webasto sau Eberspacher), de asemenea și dotarea cu sistem A/C staționar (ex. Eberspacher, Waeco, Bycool, Webasto, Dirna, Kalori)
Firmelor detinătoare de containere frigorifice, având în dotare diferite agregate
Firmelor care asigură transport sau distribuție de medicamente, produse farmaceutice, firmelor de catering, care doresc echiparea mașinilor cu instalații de control a temperaturii (racire sau încălzire) și adițional, montarea la sistemul original A/C existent
Firmelor care au în posesie autovehicule speciale, cât și cele din agricultură și construcții
Firmelor de transport persoane, care au în dotarea autocarelor sau microbuzelor instalații de climatizare și încălzire staționară suplimentară, de asemenea și echiparea acestora cu alte noi instalații
Detinatorilor de autoturisme care doresc echiparea cu instalații de încălzire suplimentară și preîncălzitoare de apă cu acționare independentă (Webasto sau Eberspacher), programabilă sau cu telecomandă
Detinatorilor de autoturisme cu sistem de aer condiționat în dotare, repararea acestora precum și cel mai eficient procedeu de igienizare a instalației.
Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactți să ne contactați prin telefon sau prin email, folosind informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere consultanță și să găsească cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră legate de climatizare și echipamente frigorifice auto. În plus, suntem mereu disponibili pentru service și intervenții rapide, astfel încât să vă asigurăm confortul și siguranța pe tot parcursul anului. Vă așteptăm cu drag să colaborăm!

climatizare auto cluj

climatizare auto cluj